Centrala Szkoleń AT

Centrala Szkoleń AT jest firmą, która działa na polskim rynku od 2006 roku, swoja wiedzę czerpiąc  z bogatego doświadczenia szkoleniowego osób ją tworzących. Kierujemy się przekonaniem, że tylko najlepsi mogą kształtować standardy i wyznaczać nowe kierunki działania. Jesteśmy zespołem konsultantów udzielających porad w zakresie oceny potencjału kandydatów i pracowników, ewaluacji funkcjonowania zespołu oraz szeroko rozumianej problematyki bezpieczeństwa.

Fundacja im. Cichociemnych Spadochroniarzy AK

Celem Fundacji jest kultywowanie pamięci o Cichociemnych, oraz pielęgnowanie i zachowanie świadectwa historycznego polskiego wysiłku zbrojnego, a w szczególności edukacja i działania na rzecz dzieci, młodzieży i osób dorosłych zmierzające do krzewienia ducha patriotyzmu.

Centrum Podatkowo-Księgowe Kontex Grupa

Kontex to firma rodzinna z dwudziestopięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Prowadzona jest przez biegłego rewidenta Janinę Semeniuk oraz Grażynę Romaniuk.
Nasza wykwalifikowana i wieloletnia kadra świadczy usługi na najwyższym poziomie, dokłada wszelkich starań, aby współpraca była oceniana przez naszych klientów jako wysoce satysfakcjonująca i profesjonalna.
Zapraszamy do naszych oddziałów na terenie Warszawy i Siedlec.