„Bezpieczeństwo społeczne” to videoblog prowadzony przez ekspertów Instytutu Bezpieczeństwa Społecznego. Rozmawiamy w nim o naszym wspólnym, codziennym bezpieczeństwie. Zapraszamy!

Naszym celem jest podniesienie poziomu bezpieczeństwa poprzez nowe formy edukacyjne. Videoblog prowadzony jest przez praktyków, którzy są ekspertami w swoich dziedzinach. Nasza wspólna misja to przekazywanie wiedzy wynikającej z bogatego doświadczenia z zakresu szeroko rozumianego bezpieczeństwa. W videoblogu mówimy przede wszystkim o poszczególnych elementach składających się na zawartość merytoryczną naszych PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH.

Więcej informacji o naszym videoblogu znajdą Państwo odpowiednio na stronach:

Zachęcamy Państwa także do komentowania kolejnych odcinków na naszym kanale YouTube (będziemy wdzięczni za jego  subskrybowanie) i szerokiego udostępniania ich na Państwa profilach w mediach społecznościowych.

Jeżeli mają Państwo sugestie dotyczące tematów poruszanych przez naszych ekspertów, zapraszamy do kontaktu z nami za pośrednictwem NASZEGO FORMULARZA KONTAKTOWEGO oraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: biuro@fundacjaIBS.pl